Akcija!

Gardena Comfort škarje za travo, vrtljive

Na zalogi

Original price was: 21,00 €.Current price is: 17,85 €. z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17,85  z DDV

8 na zalogi

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Pokličite ali pišite nam:

Opis

Vsestranske škarje – udobne in ergonomične

GARDENA Comfort vrtljive škarje za travo z ročajem v obliki loka bodo v veliko pomoč pri rezanju robov trate. Ročaj Comfort poskrbi, da se škarje popolnoma prilegajo vaši roki, so enostavne in zelo udobne za uporabo. Priročen enoročni zaklep poskrbi, da škarje po uporabi zaprete le z eno roko. Valovito brušeni rezili s prevleko proti sprijemanju zagotavljata, da se pri rezanju oprime manj koščkov trave. Enakomerno višino in natančno striženje omogočajo drsne sani. Funkcija 360° vrtljivih rezil poskrbi za preprosto rezanje vzdolž robnikov in udobno delo za levičarje ali desničarje. Vrtljive škarje za travo Comfort so kakovosten izdelek nemške proizvodnje, na katerega GARDENA daje 25 letno garancijo. Precizno izrazite svojo vizijo. Enostavno za uporabo, učinkovito in trajno rezalno orodje za ustvarjalne vrtnarje.
Preprosto striženje
Posebno oblikovano držalo s patentiranim prenosom za optimalno porazdelitev moči pri striženju, omogoča enostavno striženje robov trave in najboljšo ergonomijo v vseh situacijah.
Enostavno rokovanje
Udobno držalo poskrbi, da škarje za travo ležijo zelo dobro v rokah.
360 stopinjski rezili
Rezili se hitro in enostavno zavrtita za 360 stopinj, kar omogoča udobno delo za levičarje in desničarje.
Čisti rez
Rezili s prevleko proti sprijemanju omogočata čist rez.
25-letna garancija zagotavlja visoko kakovost
Pri registraciji na www.gardena.si/registracija v 3 mesecih od datuma nakupa. Garancijske pogoje najdete na gardena.com/warranty.