Akcija!

Škarje za višinsko obrezovanje Combisystem Gardena

Na zalogi

Original price was: 59,99 €.Current price is: 47,99 €. z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 47,99  z DDV

2 na zalogi

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Pokličite ali pišite nam:

Opis

Škarje za višinsko obrezovanje Combisystem Gardena s kaljenim rezilom in oblogo za preprečevanje sprijemanja so primerne za obrezovanje vseh vrst vej. Tudi olesenele veje do premera 35 mm boste brez težav odrezali, saj imajo škarje poseben mehanizem za stabilizacijo vej. Že sam nastavek obrezovalnih škarij omogoča dober oprijem, zato lahko enostavno dosegljive veje odrežete brez podaljška. Škarje režejo s pomočjo vzvoda na poteg preko vrvi, shranjene v  dodatnem D-ročaju in imajo tudi nakovalo, ki varnostno omejuje nož škarij in zagotavlja stabilen rez.

Oddaljene veje boste s tal dosegli z namestitvijo na teleskopsko držalo Combisystem. Škarje za višinsko obrezovanje Combisystem Gardena so oblikovane na način, da jih lahko na vejo obesite in tako razbremenite roko. Nož aktivirate s potegom 4,7-metrov dolge in na trganje odporne vlečne vrvi, nastavljivi D-ročaj pa še dodatno poveča moč, udobje in ergonomijo obrezovanja.

Družina izdelkov Gardena Combisystem za vsa vrtna opravila

Preverite še ostale izdelke iz družine Gardena Combisystem in si z optimalno kombinacijo zagotovite vse, kar potrebujete za urejanje vrtnih in cvetličnih gredic. Zaradi popolne kompatibilnosti orodja po potrebi enostavno snamete in namestite na držala različnih velikosti. Vse skupaj po uporabi pospravite in uredite v priročno letev za orodje Combisystem Flex. Tako boste vedno našli pravo orodje in ročaj za ergonomsko, varno in učinkovito delo na vrtu ter okrog hiše.

Če boste izdelek tudi registrirali v treh mesecih od datuma nakupa, si boste zagotovili še 25-letno garancijo Gardena.