Akcija!

Igrača bolnišnica z opremo Bruder

Na zalogi

Original price was: 36,93 €.Current price is: 31,39 €. z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,39  z DDV

1 na zalogi

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Pokličite ali pišite nam:

Opis

bworld je svet igrač podjetja Bruder. Sestavljajo ga gibljive figurice, živali, dodatki in v zadnjem času tudi tematski kompleti, ki so razporejeni v znane kategorije Bruder. Bodisi kot voznik, kolesar, ljubitelj vodnih športov ali na bolnišničnem oddelku ali v motoristični delavnici, bworld izdelki zagotavljajo ure zabave sami ali pa so popoln dodatek k podrobno izdelanim vozilom.

Z novimi tematskimi kompleti se lahko še globlje potopite v svet Bruderja. Natisnjeni stenski elementi z enostavno namestljivimi nastavljivimi nogami zdaj oblikujejo prostor za še več resničnosti pri igranju, novi sistem polic pa lahko tudi sodeluje z elementi.

Tematika reševalnih služb je ključna za igro BRUDER. Z bolnišničnim oddelkom bworld je zdaj na voljo osrednja točka za vsa vozila reševalnih služb Bruder. Vsak pacient lahko tu prejme najboljšo možno oskrbo. Zdravnik ima na voljo najsodobnejšo opremo in lahko vsakega pacienta, odvisno od vrste nujnega primera, obravnava v bolniški postelji z monitorjem ali na invalidskem vozičku.

Mnenja

There are no reviews yet

Bodi prvi ocenjevalec “Igrača bolnišnica z opremo Bruder”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja