Objavljeno

Pripravljeni na pomlad s Husqvarno!

Pripravljeni na pomlad s Husqvarno!

Vabimo vas na predstavitev Husqvarna programa za urejanje okolice. Če želite svojo zelenico in domačo okolico res obvladati, imate sedaj priložnost, da spoznate najboljše pomočnike za vaš uspeh.

Vas zanima, kako Automower premaguje strmine do 70 %? Bi vam samodejna konšnja zelenice prihranila ogromno časa, a se bojite, da je inštalacija robotske kosilnice prezahtevna? Ste že preverili občutek mogočnosti, ki vas prevzame v sedežu kosilnice Rider? Na vsa ta in še več vprašanj vam bomo izkušeni prodajni svetovalci odgovorili na naši predstavitvi vrtnega programa Husqvarna v Citycentru Celje od 22. 2. do 4. 3. 2023.

Predstavitev strojev za urejanje okolice v Citycentru Celje od 22. 2. do 4. 3. 2023

Prodajalna Uniforest vam ponuja širok nabor izdelkov za košnjo, obrezovanje drevja, urejanje trate in ostale okolice. Med priznanimi proizvajalci je Husqvarna ena od vodilnih blagovnih znamk, na katero se zanesejo številni uporabniki. Da bi zadostili potrebam vsakega, tudi še tako zahtevnega, uporabnika, Husqvarna ponuja ogromno izdelkov, vsakega od modelov pa lahko dobite v specifični kombinaciji opreme po vaši meri.

Pripravljeni na pomladno sezono z novo ali pravilno servisirano kosilnico

Februar je zadnji čas, da pripravite svoje stroje na pomladno sezono. Na predstavitvi izdelkov Husqvarna za urejanje okolice boste sigurno našli svoj sanjski Automower, Rider ali klasično vrtno kosilnico, ki vam bodo pomagali pristriči trato točno tako, kot ste si vedno želeli. Za težko dostopne predele in bolj trdovratno rastje so na voljo tudi kose in trimerji, obrezovalniki za živo mejo pa bodo odlično poskrbeli za pričesko vašega grmičevja. Če niste čisto prepričani v svojo izbiro, vam bomo v Citycentru Celje z veseljem svetovali in pomagali izbrati pravo rešitev za vašo zelenico.

Ste že med mnogimi zadovoljnimi uporabniki kosilnice Husqvarna? Na novo sezono jo dobro pripravite z rednim servisnim pregledom in si zagotovite njeno dolgoročno uporabo. Vrste v servisnih delavnicah se hitro polnijo, zato se hitro oglasite v naši prodajalni v Celju ali Latkovi vasi.

Spoznajte družino baterijskih izdelkov Husqvarna za vsa opravila na vrtu

Med najnovejšimi so baterijski stroji za urejanje okolice; od kosilnic, prezračevalnikov trat, pihalnikov listja, vse do višinskih obrezovalnikov in motornih kos. Tudi profesionalci se čedalje več poslužujejo baterijskih vrtnih strojev, saj so bolj varčni, tišji in bolj ergonomski zaradi manjših tresljajev. Obenem pa so izmenljive akumulatorske baterije za občasno ali profesionalno rabo (izbirate lahko med različnimi kapacitetami) kompatibilne z različnimi stroji, vzdržljive in hitro napolnjene.

Sodelujte v nagradni igri

Z izpolnjeno nagradno kartico, ki jo dobite in oddate na kraju dogajanja, sodelujete v nagradnem žrebanju za nagrado, ki jo predstavlja HUSQVARNA TRIMER 110iL SET (vključno z akumulatorjem in polnilcem) pod pogojem, da pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje. Več preverite v pravilih nagradne igre oziroma na samem dogodku, kjer tudi prejmete prijavnico za nagradno igro.

Srečni nagrajenec je: Anton Radišek

(dopolnjeno: 4. 3. 2023)