Objavljeno

Se vidimo na Agri!

Letošnja Agra vabi, da se nam pridružite. Kot vsako leto bomo imeli manjši del svoje ponudbe razstavljen tudi na razstavnem prostoru 2001, letos pa smo za vas pripravili še posebno akcijo. Se vidimo!

Jesenska gozdarska akcija prodajalne Uniforest

Priprava na jesensko sezono je tukaj, zato smo znižali cene najbolj uporabljanih motornih žag Husqvarna in Oleomac. Najdite pravo verižno sodelavko za vse vrste opravil od obvejevanja in obrezovanja do podiranja dreves, razžagovanja hlodovine in polen za pripravo kurjave. Poleg žag pa je na voljo še vrsta drugih orodij in celotna osebna varovalna oprema za varno in učinkovito delo v gozdu. Preverite več kot 30 znižanih izdelkov v naši spletni prodajalni!

Akcija gozdarskih vitlov Uniforest

Naši kolegi iz podjetja Uniforest so izbrali štiri najbolj iskane člane naše ogromne družine gozdarskih vitlov, ki jih boste s pričetkom sejma Agra v naši prodajalni že lahko naročili v ugodnem akcijskem paketu. Vitlom 55Hpro, 85Hpro, 65G in 85G bomo ob nakupu v času akcije priložili še ustrezno kardansko gred Walterscheid in paketni daljinski upravljalnik FA5-D1P UNI. Svoj novi vitel lahko seveda naročite tudi v naših trgovinah. Gozdarski vitli se zaradi različnih kombinacij in konfiguracij izdelujejo po naročilu, nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite in našli bomo najboljšo rešitev za vaša gozdarska opravila.

Za toplo zimo je potrebno poskrbeti že poleti

Kaj vam poleg drv za kurjavo še lahko pride prav ob hladnih jesenskih in zimskih večerih? Prijetna, topla in velika odeja Uniforest, seveda! Ob prvih 100 naročilih jih bodo priložili vsem v Sloveniji naročenim krožnim žagam WKA. Ponujamo vam jih v izvedbah na elekrtični pogon, kardan in tudi takšne s transportnim trakom. Vendar, pozor! Ta akcija traja le v času sejma, zato se le oglasite pri nas na razstavnem prostoru 2001 (od glavnega vhoda takoj na levo) in si priskrbite svojo.

Se vidimo na Agri!