Objavljeno

Zimski servis kosilnice opravite v prodajalni Uniforest

zimski servis kosilnice

Kosilnice, vrtni traktorji in riderji za košnjo trave so v zimskem obdobju na zasluženem zimovanju. Ker so sestavljeni iz številnih elektronskih in mehanskih komponent, jih je potrebno pred sezono natančno pregledati in zagotoviti najboljši možni servis za varno, učinkovito in brezskrbno delo.

In zakaj je zimski servis vrtne kosilnice ključen za brezhibno in učinkovito delovanje? Vaša kosilnica je delovni stroj, zato je potrebno z njo tako tudi ravnati. Kot opravite servis na vašem avtomobilu, ga je potrebno opraviti tudi pri opremi za košnjo. Vsak delovni stroj v pogonu zahteva pregled svojih premikajočih se delov, ki so z neprestanim delovanjem podvrženi obrabi.

Kaj vključuje vrhunski servis kosilnic?

Vsak od nas zna zamenjati olje, opraviti preizkus pogonov in očistiti zgornji del stroja, vendar to običajno ni dovolj. Kosilnice za domačo rabo – robotske, samohodne, traktorske ali rider kosilnice – morajo biti varne in izpravne za delo.

  1. Pregled, ostrenje in uravnavanje rezil sodi med najpomembnejše korake kvalitetno opravljenega servisa. Slednjega, je najbolje prepustiti strokovnjakom, ki točno vedo, kaj vaša kosilnica potrebuje in hkrati opravijo še pregled upravljalnih komand, akumulatorja in splošnega delovanja.
  2. Prepoznavanje morebitnih manjših težav še preden se razvijejo v resnejše probleme, je druga pomembna prednost, ki jo pridobimo z rednim servisom. Redno vzdrževanje je ključno za zagotavljanje zanesljivega delovanja brez nepričakovanih prekinitev.
  3. Brez preskakovanja korakov. Kvaliteten zimski servis kosilnic vključuje vse potrebne preglede in popravke na vaši kosilnici oziroma vrtnem traktorju ali riderju, da opremo pripravi na dolgo sezono košnje. S strokovnim servisom poskrbite, ne le za brezhibno in varno delovanje v sezoni, temveč tudi za daljšo življenjsko dobo vaše kosilnice.

Zimski servis je v prodajalni Uniforest opravljen po najvišjih standardih

Prodajalna Uniforest ponuja servis kosilnic, ki ustreza najvišjim standardom in zajema vse lastnosti brezhibnega servisa:

  1. Servisna delavnica je opremljena sodobno in v skladu s standardi proizvajalca, z vso najnovejšo računalniško diagnostiko za servisiranje strojev.
  2. Serviser je pooblaščen prodajalec in serviser izdelkov blagovnih znamk, ki uporablja izključno originalne nadomestne dele.
  3. Delo opravi strokovnjak, ki je visoko usposobljen za delo in pri tem uporablja prilagojena orodja.
  4. Servis je celovit. Servis ni opravljen hitro in površinsko, temveč zajema vse potrebne korake, skupaj s končnim pregledom celotnega delovanja. Nič ni izpuščeno: od čiščenja in pranja naprave, rednega pregleda, menjave olja in filtra olja ter zraka, pregleda svečk, ostrenja in uravnavanja rezil, pregleda jermenov, kosilne enote in nastavitev, mazanja prenosov, osi in verig do pregleda komand ter končnega delovanja.
  5. Kvalitetno opravljena storitev, brez daljših čakalnih dob. Servisna storitev je opravljena brezhibno, vendar v dogovorjenem roku in pravočasno, še pred sezono.
  6. Možnost prevzema kosilnice na vaši lokaciji. Za dostavo vrtnih kosilnic lahko v večini primerov poskrbite sami, medtem ko je za večje vrtne traktorje ali riderje velika prednost, če ponudnik omogoča prevoz s svojimi dostavnimi vozili.
  7. Prilagojeni servisni paketi z darilom. V prodajalni Uniforest so to zimo oblikovali dva prilagojena servisna paketa, enega za kosilnice in drugega za vrtne traktorje in riderje. Vsak vključuje po meri izvedene naloge, posebej prilagojene za določeno skupino kosilnic. Poleg tega, ob servisu prejmete še darilo v obliki vrednostnega bona.

Posebni zimski servisni paketi prodajalne Uniforest so na voljo do 29. 2. 2024. Ker pa je narava nepredvidljiva, nas lahko prehiti, zato poskrbite za pravočasno pripravo opreme na sezono.

Preverite naše servisne pakete ali se obrnite na naše prodajne svetovalce.