Novice in druge objave

 • Pravilno ostrenje verige motorne žage

  Pravilno ostrenje verige motorne žage

  Življenjska doba žage je odvisna od več dejavnikov. Med najpomembnejšimi je pravilno ostrenje verige motorne žage. Bistveno je, da žagamo z izpravno in pravilno nabrušeno verigo, saj se v primeru žaganja s topo verigo žaga pregreva in se ji s tem krajša življenjska doba. 

  Preberi več…

 • Zimovanje robotske kosilnice po vaši meri

  Zimovanje robotske kosilnice po vaši meri

  Redno vzdrževavnje vašega robota Automower® podaljša njegovo življenjsko dobo! Prepustite stvari strokovnjakom, ki bodo opravili celoten ZIMSKI SERVIS, ki VKLJUČUJE: Automower® lahko pripeljete tudi sami na naš naslov. Redni servis je obvezen pri uveljavljanju podaljšane garancije. Zaupajte nam svoj Automower® in izberite zimovanje robotske kosilnice po vaši meri Paket “Pri vas” Robotsko kosilnico pripeljete sami…

  Preberi več…

 • Delo v gozdu zahteva kakovostno orodje in pravo zaščitno opremo

  Delo v gozdu zahteva kakovostno orodje in pravo zaščitno opremo

  Vsak gozdar ve, kaj potrebuje za sečnjo, spravilo lesa in čiščenje gozda. Poleg gozdarskih strojev, motorne žage, sekire, zagozde, verig in drugih pripomočkov je na prvem mestu primerna osebna varovalna oprema. Gozdarska čelada, protivrezne hlače in čevlji so osnova, za optimalno varnost pa je potrebno tudi strokovno usposabljanje in upoštevanje vseh varnostnih predpisov ter navodil…

  Preberi več…

 • Se vidimo na Agri!

  Se vidimo na Agri!

  Letošnja Agra vabi, da se nam pridružite. Kot vsako leto bomo imeli manjši del svoje ponudbe razstavljen tudi na razstavnem prostoru 2001, letos pa smo za vas pripravili še posebno akcijo. Se vidimo!

  Preberi več…

 • Sponzorski visokotlačni čistilnik PW 480 za točko souporabe ‘Sharing is Caring’ Mladinskega centra Žalec

  Sponzorski visokotlačni čistilnik PW 480 za točko souporabe ‘Sharing is Caring’ Mladinskega centra Žalec

  Prodajalna Uniforest je Mladinskemu centru Žalec predala visokotlačni čistilnik Husqvarna PW 480 za novo točko souporabe ‘Sharing is Caring’ v Občini Žalec.

  Preberi več…