Objavljeno

Naročite brezplačen ogled za robotsko kosilnico

Naročite brezplačen ogled terena za robotsko kosilnico

Zakaj je robotska kosilnica Automower® je sinonim za urejeno trato? Katere so bistvene informacije za izbiro pravega robota? Kako poteka montaža in kaj potrebujete? Naročite brezplačen ogled za robotsko kosilico pri naših prodajnih svetovalcih in si zagotovite najboljšo možno rešitev samodejne košnje.

Brezplačen ogled terena Automower

Brezplačen ogled za robotsko kosilico vam bo pomagal izbrati pravo rešitev

Ni vsaka trata enaka; vsak teren prinaša druge delovne pogoje in vsaka površina zahteva drugačne kapacitete. Katere pa so bistvene informacije za izbor?

  • velikost zelenice,
  • dostopnost zelenice (ozki predeli, omejeni prehodi),
  • zasajenost zelenice (drevesa, grede, grmičevje, okrasni vrtni elementi),
  • relief (maksimalni naklon, razgibanost),
  • ali želite upravljanje prek aplikacije na daljavo (preko WiFi-ja) ali na varni razdalji (s pomočjo Bluetooth povezave ali tipkovnice na samem stroju),
  • čas košnje (avtomatsko nastavljen glede na povprečnega uporabnika s podobno zelenico ali kadarkoli glede na vaše preference),
  • bi vas morda zanimala uporaba brezžične kosilnice?

Pri izboru prave vam lahko pomaga Husqvarnin Vodnik za nakup, še vedno pa je – sploh pri bolj kompleksnih tratah z zasaditvami – najbolj zanesljivo, da ogled opravi pooblaščeni prodajni svetovalec in monter robotskih kosilnic Automower® Husqvarna.

Izpolnite obrazec in si zagotovite brezplačen ogled za robotsko kosilnico še danes

Prodajalna Uniforest v Celju in Latkovi vasi je pooblaščen prodajalec in serviser za vse Husqvarnine izdelke, poleg tega pa imajo naši monterji na terenu opravljena vsa potrebna usposabljanja. Izbor pravega Automower®-ja, ki bo profesionalno, sistematično in dolgoročno skrbel za vašo trato, je bistven za vrhunske rezultate. V spodnji obrazec vnesite čim več podatkov in kmalu boste dobili klic našega svetovalca, s katerim se boste dogovorili za termin brezplačnega ogleda.

*Brezplačne oglede izvajamo le na lokacijah oddaljenih do 40 km od naslova Latkova vas 81d, 3312 Prebold.

Podatek potrebujemo za informativno izmero velikosti zelenice.
Na navedeno telefonsko številko vas bo poklical naš prodajni svetovalec.
Označite tiste postavke, ki opisujejo vašo zelenico. Če nimate nič od naštetega, pustite prazno.
Izberite eno od možnosti.
Navedite druge želje (vašo časovno razpoložljivost, brezžično vodenje robotske kosilnice brez omejevalne žice, nadgradnja obstoječega sistema itd.).
Podatke, označene z zvezdico, potrebujemo za nadaljnjo komunikacijo z vami. Več o obdelavi podatkov si preberite v politiki zasebnosti in Obvestilu posameznikom po 13. členu GDPR.